Το Σάββατο στη Φυλή το διεθνές τουρνουά Star’s Boxing υπό την αιγίδα του ΣΕΠ

Το διεθνές τουρνουά υψηλών προδιαγραφών «Star’s Boxing» Μιχάλης Αρναούτης θα διεξαχθεί στις 18.00 το απόγευμα του Σαββάτου στο 3ο κλειστό γυμναστήριο Φυλής, υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Επαγγελματικής Πυγμαχίας.

Να αναφέρουμε ότι η Χριστίνα Λιναρδάτου που θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Ελλάδα σε διεθνή αγώνα υπό την αιγίδα του ΣΕΠ έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακές εμφανίσεις το 2015 σε Άγιο Δομίνικο και Αγγλία, όπου σε επτά αγώνες έχει ισάριθμες νίκες.

Το κυρίως πρόγραμμα θα ξεκινήσει στις 18.00 με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, ενώ στις 21.00 η 28χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια Χριστίνα Λιναρδάτου θα αγωνισθεί με τη Λέλα Τερασβίλι σε έναν αγώνα οκτώ γύρων των δύο λεπτών (η Γεωργιανή αντίπαλός της έχει πέντε νίκες) και θα ακολουθήσει ο αγώνας της βραδιάς μεταξύ του Έλληνα παγκόσμιου Μιχάλη Αρναούτη με τον  Γεωργιανό Μικέλ Αβακιάν.

Δηλώσεις Χριστίνας Λιναρδάτου:

«Άλλη μια προετοιμασία έφτασε στο τέλος της. Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν τόσο καλά και χωρίς τραυματισμούς… Με σωστούς ανθρώπους δίπλα σου και καλή συνεργασία όλα γίνονται! Μετά από 6 αγώνες στον Άγιο Δομίνικο και ο τελευταίος και 7ος στην Αγγλία, όπου κατέκτησα τον διεθνή τίτλο της UBF international champion, ετοιμάζομαι να δώσω το Σάββατο τον πρώτο μου αγώνα στην Ελλάδα ως επαγγελματίας πυγμάχος υπό την αιγίδα του ΣΕΠ (EBU), τον 8ο αγώνα μου (συνολικά) και πραγματικά χαίρομαι που πλέον υπάρχει επίσημη επαγγελματική ομοσπονδία στην Ελλάδα, ώστε να μη χρειάζεται πλέον οι πυγμάχοι που επιθυμούν να γίνουν επαγγελματίες να εγκαταλείπουν ή να φεύγουν σε άλλη χώρα κυνηγώντας το όνειρό τους (όπως έκανα εγώ). Πλέον πέρα από το να εκπροσωπώ τη δεύτερη πατρίδα μου, τον Άγιο Δομίνικο, μπορώ να εκπροσωπώ και την Ελλάδα και να αγωνίζομαι και στο εξωτερικό με τα ελληνικά χρώματα. Έχω θέσει υψηλούς στόχους και αφού κατέκτησα το 2015 τον τίτλο της πρωταθλήτριας Αγίου Δομίνικου και βραβεύτηκα από την ομοσπονδία ως πυγμάχος της χρονιάς, βάζω πλώρη για τον τίτλο Ελλάδος με στόχο να κατακτήσω τον τίτλο Ευρώπης…. και αυτά είναι μόνο η αρχή! Σας περιμένω όλους το Σάββατο 19 Μαρτίου στο 3ο κλειστό γήπεδο φυλής να στηρίξετε εμένα αλλά και όλους τους πυγμάχους που θα λάβουν μέρος στη μεγάλη διοργάνωση του Star’s Boxing».