Για ακόμα δύο χρόνια στην Yamaha ο Βαλεντίνο Ρόσσι

Η Yamaha ανακοίνωσε πριν από λίγο ότι ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Βαλεντίνο Ρόσσι για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ήταν μια κίνηση αναμενόμενη, αλλά αρκετά νωρίς απ’ ότι την περιμέναμε, μιας και ο ίδιος ο Ιταλός άσος δήλωνε ότι θα ήθελε να περιμένει τους πρώτους 4-5 αγώνες προτού αποφασίσει.

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι θα συνεχίσουμε μαζί με την Yamaha για τα επόμενα δυο χρόνια. Είμαι ικανοποιημένος, διότι πάντα ήταν στόχος μου να είμαι στο άθλημα αυτό για όσο θα είμαι ανταγωνιστικός και για όσο το διασκεδάζω. Από το 2013 που επέστρεψα στην Yamaha νιώθω σαν στο σπίτι μου και αυτό φαίνεται από τα αποτελέσματα. Η υποστήριξή τους ήταν απεριόριστη και θέλω να τους ευχαριστήσω. Επίσης θέλω να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους τους οπαδούς μου», ήταν τα λόγια του Βαλεντίνο.

Από την πλευρά του και ο Lin Jarvis της Yamaha ήταν πάρα πολύ ευχαριστημένος για τη νέα συμφωνία με τον Ιταλό θρύλο.

«Δεν μπορώ να φανταστώ καλύτερη έναρξη της σεζόν. Αυτή η συμφωνία θ’ ακούγεται σαν μουσική στ’ αυτιά των οπαδών της Yamaha και του MotoGP σε όλο τον κόσμο. Αυτή η νέα συμφωνία σημαίνει ότι ο Vale θα ολοκληρώσει την καριέρα του με την Yamaha. Προτού γίνει αυτό όμως, όλοι μας θα απολαύσουμε τρεις εκπληκτικές σεζόν με τον Valentino, καθώς θα παλέψει για την κατάκτηση του 10ου Τίτλου».

Πηγή: Motograndprix.gr