Ακυρώθηκε η συνάντηση Κοντονή με τους τρεις «μεγάλους» του ποδοσφαίρου

Ο Ολυμπιακός έκανε γνωστό το πρωϊ ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δεν πρόκειται να δώσει το παρών στο ραντεβού με τον Σταύρο Κοντονή στις 14.00 με αποτέλεσμα να αλλάξουν ξαφνικά όλα τα δεδομένα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από το Υπουργείο γίνονταν προσπάθειες για να πραγματοποιηθεί κανονικά η συνάντηση με την παρουσία των υπολοίπων ιδιοκτητών αλά και των εκπροσώπων του Ολυμπιακού.

Ωστόσο όπως τόνισε λίγο αργότερα ο Ολυμπιακός, ούτε οι Γιάννης Βρέντζος και Θοδωρής Γιαννίκος θα πάνε. Στον Ολυμπιακό θεωρούν πως οι ενέργειες του Ντογιακου ήταν αυτές που τορπίλισαν την συνάντηση.

Μετά από την απουσία του Μαρινάκη, δεν υπήρχε λόγο να γίνει η συνάντηση καθώς και ο Σαββίδης – που την ώρα των εξελίξεων ήταν στο αεροπλάνο για Αθήνα – δεν θα πήγαινε ποτέ σε μια συνάντηση από την οποία θα απουσίαζε ο «ερυθρόλευκος» παράγοντας καθώς ήταν προϋπόθεση να είναι οι ιδιοκτήτες παρόντες και όχι μόνο διοικητικά στελέχη.

Επίσης και η ΑΕΚ γνωστοποίησε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν θα πήγαινε στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, καθώς μετά και την απουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν υπήρχε λόγος να γίνει.