Σίλβα: “Αντιμετωπίσαμε το ματς με σεβασμό”

Ο Μάρκο Σίλβα τόνισε μετά το τέλος του αγώνα με τα Χανιά ότι οι “ερυθρόλευκοι” πήραν μια δίκαιη νίκη παίζοντας καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο ενώ υποστήριξε πως ήταν σημαντικό να παίξουν παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί τόσο πολύ.

λυμπιακός βρίσκεται ήδη στην φάση των 8 του Κυπέλλου Ελλάδος μετά την επικράτηση του 4-1 στα Χανιά. Μετά το τέλος του αγώνα ο Μάρκο Σίλβα μίλησε για έναν Ολυμπιακό που έδειξε σεβασμό στον αντίπαλο, σεβασμό στη διοργάνωση και σεβασμό στους φιλάθλους του.

Αναλυτικά ο Πορτογάλος υποστήριξε:

“Σήμερα πετύχαμε μία δίκαιη νίκη. Μία απόλυτα δίκαιη. Κάναμε την δουλειά μας. Κάναμε αυτό που ήταν υποχρέωσή μας. Αντιμετωπίσαμε το παιχνίδι με σοβαρότητα. Αντιμετωπίσαμε με σεβασμό τον αντίπαλο και σεβαστήκαμε την διοργάνωση, τους φιλάθλους μας αλλά κυρίως τη δουλειά μας. Έπρεπε λοιπόν να έρθουμε εδώ και να δείξουμε πως είμαστε αποφασισμένοι για τη νίκη. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και πήραμε δίκαια τη νίκη.

Δεν ξεκινήσαμε το παιχνίδι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι προφανώς και σε μία φάση από στημένη μπάλα δεχθήκαμε το πρώτο γκολ. Κάτι το οποίο θα έπρεπε να προσέχουμε, διότι όταν μελετήσαμε τον αντίπαλο ξέραμε πως έχει παίκτες που θα ήταν επικίνδυνοι στις στημένες φάσεις.

Έτσι, λοιπόν, δεχθήκαμε το πρώτο γκολ από δικές μας απροσεξίες και δικά μας λάθη. Όμως, στην συνέχεια βελτιωθήκαμε ήρθε το γκολ της ισοφάρισης, στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πολύ και έτσι πετύχαμε την απόλυτη επικράτηση στον αγώνα. Το σημαντικό είναι ότι δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε κάποιους παίκτες νέους οι οποίοι είχανε καιρό να αγωνιστούν. Πάρα πολύ σημαντικό στοιχείο για εμάς αυτό. Όμως το πιο σημαντικό στοιχείο είναι ότι πήραμε τη νίκη για να συνεχίσουμε σε αυτή τη διοργάνωση”.

Leave a Reply