Εικόνες ντροπής και διακοπή στο ντέρμπι κυπέλλου

Για 89 λεπτά υπήρξε αγώνας. Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με τον Μακ στο 9′, όμως με τους Καμπιάσο (27′), Φουστέρ (57′) ο Ολυμπιακός έφτασε στην ανατροπή και το 2-1. Οι φάσεις που έφεραν διαμαρτυρίες και αυτή που είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή του αγώνα.

Ο «Δικέφαλος» παρατάχθηκε με 3-5-2 και μπήκε ορμητικά στο παιχνίδι, παίρνοντας γρήγορα προβάδισμα στο σκορ με τέρμα του Μακ μόλις στο 9ο λεπτό. Με το συνηθισμένο 4-2-3-1 ο Ολυμπιακός, κατάφερε σταδιακά να ισορροπήσει στον αγωνιστικό χώρο και έφτασε στην ισοφάριση με κεφαλιά του Καμπιάσο στο 27′.

Με την έναρξη της επανάληψης οι φιλοξενούμενοι πήραν το πάνω χέρι στο παιχνίδι και με τον Φουστέρ να σκοράρει στο 57ο λεπτό, προηγήθηκαν με 2-1.

Μετά το γκολ του Ολυμπιακού υπήρξε διακοπή για ποτήρι με νερό που δέχτηκε ο Μάρκο Σίλβα στην πλάτη, ενώ λίγο πριν τα 90′, σε φάση που ο ΠΑΟΚ φωνάζει για πέναλτι, υπήρξε νέα διακοπή του αγώνα μετά την αποβολή του Μακ για ανάρμοστη συμπεριφορά στον επόπτη.

Παρά τις διαβεβαιώσεις της Αστυνομίας και τον χρόνο που έδωσε ο Παππάς για να εξομαλυνθεί η κατάσταση, με την επιστροφή των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο,υπήρξαν νέες ρίψεις φωτοβολίδων και εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τις συγκρούσεις με άνδρες των ΜΑΤ. Γεγονός που έφερε την οριστική διακοπή του ημιτελικού της Τούμπας.