Δύσκολο να μείνει στον Ολυμπιακό ο Φινμπόγκασον

Στην Ισλανδία αναφέρουν ότι ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον πιστεύει ότι δεν έχει μέλλον στον Ολυμπιακό και πώς ψάχνεται πολύ σοβαρά να αποχωρήσει άμεσα.

Ο Αλφρεντ Φινμπόγκασον δεν ταξίδεψε στα Χανιά. Και δεν ταξίδεψε γιατί όντως ήταν τραυματίας, όντως ένιωσε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και όντως δεν μπορούσε να βοηθήσει στο παιχνίδι των Περιβολίων.

Από εκεί και πέρα όμως, οι πληροφορίες από την Ισλανδία που ελάχιστες φορές έχουν πέσει έξω, αναφέρουν ότι ναι μεν το μικροπρόβλημα τραυματισμού του Φίνμπο είναι υπαρκτό, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι το μέλλον του στο λιμάνι δεν είναι θολό. Το αντίθετο θα λέγαμε…

Για να μην πολυλογούμε, έχει βουίξει στην πατρίδα του ότι ο 26χρονος επιθετικός ψάχνεται να φύγει από τον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά βλέπει ότι ο Μάρκο Σίλβα δεν πρόκειται να αλλάξει προτιμήσεις ως προς το ποιος θα παίζει στην κορυφή της επίθεσης. Βλέπει, ότι ο Ιντέγε δεν… κουνιέται από την ενδεκάδα και πιστεύει πώς θα εξακολουθήσει να λογίζεται ως “ρεζέρβα” από τον Πορτογάλο τεχνικό. Μάλιστα, κάποιοι συμπατριώτες του το προχώρησαν κι άλλο το θέμα, αναφέροντας ότι ο Φίνμπο πόνεσε λίγο… παραπάνω την Τετάρτη (6/1) και για αυτό τον λόγο δεν ταξίδεψε στα Χανιά. Τα είπαμε όμως: Όντως ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο.

Επαναλαμβάνουμε, ωστόσο, ότι στην Ισλανδία επιμένουν πώς ο Φίνμπο πολύ δύσκολα θα μείνει στον Ολυμπιακό, συμπληρώνοντας μάλιστα ότι έχει ενημερωθεί σχετικά και η Σοθιεδάδ, η οποία φέρεται να έχει κάνει και μία κουβέντα με τον ποδοσφαιριστή.

Το θέμα είναι ότι ακόμα δεν υπάρχει κάτι για τον Ισλανδό. Πέρα από την Σέλτικ που “ενόχλησε” τους Βάσκους και θεώρησε πολλά τα 5,5 εκ. ευρώ, δεν υπάρχει κάτι άλλο χειροπιαστό. Ακούμε για Άουγκσμπουργκ και Βέρντερ. Ακούσαμε εσχάτως και για Αταλάντα και Μάλαγα. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι στην πατρίδα του 26χρονου φορ θεωρούν ότι ο Φινμπόγκασον πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι.

Μένει να δούμε, λοιπόν, ποιες ομάδες θα “χτυπήσουν” την πόρτα της Σοθιεδάδ μέχρι το τέλος του μήνα. Οι Βάσκοι φέρονται να μην θέλουν να τον παραχωρήσουν δανεικό για δεύτερη φορά μεσούσης της σεζόν και πώς θα προτιμούσαν να τον πουλήσουν. Από την άλλη, αν έρθει μία πρόταση δανεισμού στην Σοθιεδάδ, ναι μεν αρχικά θα είναι διστακτική η ισπανική ομάδα, όμως, είναι αναγκασμένη να ζυγίσει ορισμένα πράγματα.

Γιατί κακά τα ψέματα, αν δεν φτάσει στα γραφεία της Σοθιεδάδ κάποια πρόταση αγοράς του ποδοσφαιριστή, οι Βάσκοι θα προτιμούσαν να τον έδιναν κάπου δανεικό με την ελπίδα ότι στο β’ μισό της σεζόν θα πάρει χρόνο συμμετοχής, παρά να τον αφήσει στον Ολυμπιακό, όπου είναι ολοφάνερο ότι δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Σίλβα.

Leave a Reply